Fredag Handboll

På fredag blir det handboll med andycore och albanen inkl fru det skall bli sköj ,få se vad det blir efteråt kanske lite utgång nått får man väll hitta på.
Har även  beställt t julbord på bolaget på nästa lördag å jävlar vad ja skall äta PRINSKORV ANDYCORE....

Tisdag

Andreas har en snygg röv.............

MAMMA

Fan ja glömde min MAMMA som också vad med på tacos sittningen i går kväll ,HUR FAN KAN MAN GLÖMA MAMMA    fy skäms på mig det skall aldrig hända igen ,

Bowling

Tjena e i dag blir det bowling nere i nolhaga med Simon o hans kusin Sebastian det skall bli rätt kul faktis . I går vad det ju tacos som alla vet det smakade gött det var ja o min syster Susanne o svåger Fredrik Med barnen  Filip o Sebban , O min tattoerade vän Tomas meb barnen Mattilda  o Agnes  bara så ni vet va . nä nu e det kaffe som gäller hej på er alla.

Ja då e det snart fredag

Ja då e det snart fredag tacos m.m. Fan vad allt bara snurar på i samma grej hela tiden måste försöka att hitta på nått man kanske skall flytta nja vad skall lilla alingsås  göra utan mig då blir det ingen som kan ta hand om potatiscupen ingen som ser till så alla sköter sig som dem skall på helgerna ingen som ser till att det skapas goa rykten ingen som ser tll att det byts däck  ingen som ser till att pojkarna får i sig den mängd alkoholl som det behövs i en mans kropp mer månad ingen som ser till att tjejerna behöver gå hem själva från krogen  ja man e nog helt ovärdelig... eller vad tycker ni. ge mej nu lite själförtronde...

Ja ja

Hej på er alla det har varit ett jävla tjött på att ja skall skriva så ja skall göra ett försök  jaja vad har hänt då på sistone, Det har varit handboll som slutade i SEGER DET VAR SÅ JÄVLA GÖTT det var ett tag sen, jag måste passa på att tacka min finske vän Petter som va så grym i slutet, sen va de handbollsfest, den började hemma hos min favorit mikael "the king" där va även min albanska bror med, andycore va bjuden men de passade inte men de va bra då då fick vi mera groggz, svepte ett tiotal sådär och skulle på karaokemaskinen OCH JAG KAN INTE SJUNGA det låter som en säl som har halsfluss med inslagna ballz, sen begav vi oss till festen och där fanns det mer groggz och som ni alla vet så gillar inte jag o spä, fortsatte i samma tempo allsång vid bordet, fast bara vid vårat bord. men men den albanske brodern kämpade vackert med och sjöng som en skadeskjuten kråka, sen hade ju klanthåkan bokat in två fester på en med lite flodafolk på ladan, det kan ja tala om för er är alltid röjj,tog även min svendom i ladabacken för er som vill veta, där fanns de oxå groggz som va billigt som FAAN, man fick välja själv hur mycket man ville spä, fast först hämtade vi min svåger Fredrik, som har en grinig fru som inte förstår hur kul det är att gå ut med sin SVÅGRAR, den albanska brodern va ju oxå med,  00:30 och börja dricka sprit. TÖNT! och ja kan tala om för er att de va tur att jag hade med min svåger, han e som en liten pappa, han fick leda hem sin lille svåger, och se till att den albanska svågern kom hem, så nu orkar ja inte skriva mer, ska faktiskt hinna bli full idag oxå. PS nu har jag kämpat som FAAN att stava rätt, så håll till godo för helvete... PS2: e du nöjd nu andycore??