40 års fest...

I går  va det fredag då blev det tacos med simon ,japp det e han som väljer  O  han gillar  tacos ,ja e la inte sen att hänga på det e rätt gott och lätt att göra  provade i dag med lite feta ost i fan så gott.
Nu e det löradag och jag skall på 40 års fest Fias bror fyller gamal gubbe.skall bli kul att parta lite har börjat med en bira nu,
Föra helgen var nin BÄSTIS
http://andycore.blogg.se nere o hälsade på det va kul.framför alt va det det kul att höra på hans" huliganssnack"  med hans andra bästa vän ,dem fan sig då helt förälskade i varandra.
ha det gött


nyköping del2

VI vaknade ganska tidigt idag. Men vi är inte så bakfulla utan ska strax äta frukost andreas får väl nån jävlka sallad medan jag ska äta döda djur. Rockbaren var ett trevligt ställe med goa öl å snygga töser. Sedan va vi på ett ställe som hette birgers där dansade vi och spelade black jack. Kebab på vägen hem och grogg i lägenheten långt in på natten.

image43
image44

På resande fot.

Idag när jag slutade mitt jobb så gav jag mig ut på resande fot i vårt avlånga land. Så nu är jag framme hos min vän andycore och dricker öl i nyköping. Vi ska ut till rockbaren senare ikväll och röja hårt.

Bild of the day!

image41