Ååå va allt är bra!

Jag  var ute och kollade på brudar. Det var som vanligt ganska trevligt och jag mådde som en katt i solsken. Lärkorna drillade och sommaren var varm.  Vatten kylde och skuggan var trevligt.

Sen träffade jag en brud som förändrade min värld.  Hon var snygg och hyfsat fit. Jag började fundera över vad det var jag åt.  Statoilkorv, ååååå va gött! Jag insåg trots allt att det var fel det jag åt . Jag gilllar det men vad är det...? Kanske är det . Men vi ser alla framemot en skön.

Mellandagarna...

Tycker det är så trevligt med julen och dagarna där i mellan...


GBG

Idag ska jag åka utanför skyltarna

Jag ska åka tåg

Sen ska jag gå på lokal, på Avenyn

Sen blir det handboll...


X Y Z

Ååååååå!

Blogg, blogg, bloggelli, blogg!

Idag har jag jobbat, det var som vanligt. Sen kom jag hem, jag är trött! Sedan pratade jag med andycore i telefon, det var ganska trevligt iaf. Imorgon är det handboll, det blir spännande!

Nästan Nykter

Hej på er det har varit en nästan nyckter helg med lite glögg o pizza på fredan med min vän andycore trevlig tillställning vi hade.Frissan på måndag å så jobbit gillar inte att klippa mig men det behövs efter min syster var framme med saxen o skulle klippa "TOPPARNA" det var dem längsta topparna ja har set,INTE bra så det blir nog att klippa mig kort som min idol andy. sen blir det handboll på tisdag för första gången så e ja helt säker på att det blir VINST.    Julklappar på onsdag Det e så jävla tråkigt att handla såna man vill alltid handla för mer man har råd med  .    Julbord på torsdag Skall bli gott . Fredag hämta en gran hoss pappa inkl att få den på plats med glitter o allt Lördag blir det nog att fixa lite hemma .                Söndag Julafton hemma hoss syster i stora staden FLODA

Vänner och bekanta

119741-10

Snart är det nyår och då festar vi alltid, det är jättekul! Tänkte dela med mig av en bild från förra årets nyårsfest. Det är min bosniske broder, Mart, Kimsan och jag.

119741-12

Här är min bosniske broder på jobbet!

119741-12

Här är jag, när jag utövar min hobby.

Lucia!!!

Idag har jag och min bosniske broder gått i ett luciatåg på mitt jobb. Alla mina jobbkompisar tyckte vi var jätteduktiga och klappade händerna jättelänge! Sen fick vi saft, en lussekatt och två pepparkakor. Det var jättegott och vi blev jätteglada, båda två. En snäll farbror tog bilder på oss, så ni kan få se hur jättefina vi var.

119741-8 119741-9

This is Farbror Hakan!

Here I am!
My name is Hakan, Farbror Hakan.
119741-7