Jobba

Fan vad gött snart e denna semestern slut gött att börja jobba

Sommar 08

Nu skall jag försöka summera sommar 08 lite garan i text.
Ja det blev även Öland  i år med med familj Ivarsson ,Bror ,Mamma ,son ,även famlij Carlsson samt Johansson
Två veckor med en massa sol och bad
Passade även på att prova "bananen" en stor tub som man drar efter en snabb båt jätte kul men jobbigt tungt att att hjälpa dem med mindre muskelmassa upp när vi ramlatav det var bara jag som var vuxen med fyra barn
körde även lite gokart effter en massa tjöt .fick vissa ännu en gång att jag är grym i detta ämne. sonen var inte så dålig han me men kusin Johanson varvade vi lätt .Filip Sebastian Rasmus Julia var även med dem me.
Fick även besöka After Bech varje dag gött som fan att sitta i sanden o lysna på musik o dricka fes ljumna fulöl o höra Hellas dåliga sångröst.
Pasade även på att inföskaffa mig en ny bil inför resan till öland en BMW 540 i Satats go att köra men dyr (kostar att ligga på topp) susade upp för bakarna med husvagn bakom.
Gött att komma hem att få såva lite det var inte så lätt där för vi hadenågon dom jobbade med skogavsverke där PÅ NATTEN dorg väldilgt tunga stockar så jag och Simon fick gå ut och lägga oss i förtältet ett par kvällar.Syster o fredrik åkte hem efter en vecka skulle börja jobba ha ha ha ha dem lämnade kvar sönerna till mig "mormor"men det gick bra det med.
None       Sen i går så var det IRON MAIDEN på Ullevi grumt bra Jag Fredrik Mårten  Daniel Jonny Patrik Tjötis   . men det berätelsen tar vi en annan gång